Tervetuloa design-hostelliin keskelle Pietaria!

Taiga on valittu yhdeksi Pietarin parhaimmista ja laadukkaimmista hostelleista. Hostelli Taiga on voittanut lukuisia palkintoja. Vuonna 2014 Taiga valittiin Venäjän parhaaksi hostelliksi. Hostelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, jonka historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Hostellin omistaa perhe ja he ovat entisöineet hostellinsa säilyttäen menneen ajan tunnelman, jotta vieraat voisivat aistia sadan vuoden takaista Pietaria unohtamatta nykyajan mukavuuksia.

Hostelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa, neljän metroaseman risteyksessä. Pietarin pääkadulle Nevski prospektille on noin 15 minuutin kävelymatka ja kaupungin parhaalle ravintolakadulle ul. Rubenshteina on vain 3 minuutin matka.

Hostelli Taigassa vallitsee skandinaaviseen tyyli ja hotellin jokainen huone on sisustettu uniikisti omaan pohjoismaalaiseen tyylin. Hotellista löytyy kaikki tarvittavat nykyajan mukavuudet mm. ilmastointi, TV ja langaton internet-yhteys. Hotellin omistajapariskunta huolehtii hotellin vieraista, niin kuin omista ystävistään.

Tervetuloa vieraaksemme!

Hotellin tiedot

Taiga hostelli / Тайга Хостел
Zagorodny pr 21-23 / Загородный пр 21-23
Puh. +7 981 888 99 83
www.taiga-hostel.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here