Itämeren helmet: Pietari-risteilyn TOP-5 tekemistä!

MOBY SPL:n omistaman Princess Anastasian kyydissä voit matkustaa yö yli kestävällä risteilyllä Helsingistä Pietariin kätevästi ilman Venäjän viisumia! Princess Anastasian risteilyt ovat hauska ja edullinen tapa kokea Venäjän toiseksi suurin kaupunki – Pietari.

Laivalta löytyy monenlaista tekemistä ja nähtävää koko risteilyn ajan kaikille perheenjäsenille: SPA-osasto, ravintolat ja baarit, elokuvateatteri, lasten leikkihuone, Duty Free-liike ja jopa casino.

Katso Princess Anastasian TOP-5 tekemistä laivalla vinkkiä:

1. Columbus – baarin iltashow

Laivan 7. kannella iltaisin voi seurata värikästä musiikkiesitystä. Esityksessä on mukana tanssijoita Pietarin Music-Hall:ista sekä italialaisia tanssijoita Milano Show:sta. Tanssijat, laulajat ja soittajat viihdyttävät risteilyvieraita joka ilta. Ravintolaan ja esitykseen on vapaa pääsy. Ravintolan baarista voit tilata erilaisia juomia ja pientä purtavaa.

2. Legend – baarin karaoke

Legend baari toimii niinikään myös kannella 7. Baari tarjoaa asiakkailleen hauskaa illanviettoa karaoken seurassa. Baari on laivan ehdoton suosikki.

3. Italialainen pizza ravintola Napoli Miassa

Princess Anastasia kyydissä voit kokea aitoja Italialaisia makuja ja tunnelmaa! Suosittelemme tilaamaan keittiömestarin suosikkipizzan ravintola Napoli Mia:ssa. Ravintola on myöskin kuuluisa sen viineistä, juustoista ja ystävällisestä palvelusta.

4. Saunaosasto

Laivan 2. kannelta löytyy viihtyisä sauna osasto, joka on avoinna aamuisin ja iltaisin. Suosittelemme saunan lämpimiä löylyjä erityisesti pitkän Pietari-päivän jälkeen.

5. Auringonlaskut laivan avokannelta

Merimatkasta jää aina mieleen parhaat auringonlaskut ja nousut! Ikuista parhaat hetket Princess Anastasian avokannelta!