Hyvää olutta, maukasta ruokaa ja laadukasta majoitusta.

Ravintola ja olutpanimo Kors sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, lähellä Viipuria. Ravintolan kodikas ja lämmin tunnelma toivottavat kaikki vieraat tervetulleiksi! Ravintolassa on kaksi erilista ruokasalia, kummassakin on 40-60 asiakaspaikkoja. Perjantai- ja lauantai-iltaisin ravintolassa on elävää musiikkia.

Ravintolan yhteydessä toimiva panimo valmistaa neljää eri tyylistä suodattamatontaolutlajia: Lageria, Dunckelia, Pilssneria ja Follsia. Lager-oluiden valikoima koostuu Tšekkiläisestä vaalea ja tummasta oluesta, paikkallisesta Viipuri oluesta, Meripihka-oluesta ja Irlannin punaisesta oluesta. Panimosta saa myös sesonkituotteita mm. kirsikkaolut ja Ale. Panimoon voi tutustua myös opastetulla vierailulla, jonka aikana voi tutustua oluen tuotantoon ja sen historiaan.

Ravintola Kors tarjoaa asiakkailleen oluen lisäksi myös hyvää ruokaa. Asiakkaat voivat nauttia saksalaisista- ja tšekkiläisistä ruoka-annoksista oluen kera. Keittiön erikoisuutena ovat omavalmisteiset makkarat, ja oluella maustetut ruoat kuten kalaketto vaalealla oluella, taimenta, kanaa, katkarapuja ja jälkiruoaksi suklaakakkua. Tarjolla lisäksi muita ruoka-annoksia mm. lasten annokset, kylmät ja lämpimät alkuruoat, grilliruoat, salaatteja, keittoja ja pitsaa.

Onnistuneen ruokailun jälkeen asiakkaat voivat majoittua hyvin varustellussa huoneessa. Majoitushuoneisto soveltuu maksimissaan 10 hengen porukalle (10 vuodepaikkoja). Tämä tila sopii mainiosti myös juhlien viettoon!
Hotellista löytyy myös 2 erilaista saunaa. Turkkilainen mieto vaihtoehto, jossa voi nauttia lämpimistä ja kosteista löylyistä. Tai perinteinen venäläinen banja, jossa asiakkaille on tarjolla vihtoja.

Voit tehdä pöytävarauksen Kors ravintolaan lähettämällä sähköpostia.

Näin löydät perille: http://kors-restaurant.ru/locations/
E-mail : kors.restaurant@mail.ru
Puhelin: +7 921 413-35-58
Varaukset: http://kors-restaurant.ru/contact/
http://kors-restaurant.ru

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here