Pietarin suurimmat kauppakeskukset

8018
Pietarin suurimmat kauppakeskukset

Pietarin suurimmat kauppakeskukset

Pietarista löytyy monia kauppakeskuksia. Keskustasta Nevskin varrelta löytyy tärkeimmät ja parhaimmat ostospaikat sekä ne on erittäin helppo löytää. Mikäli aikaa on Pietarin suurimmat kauppakeskukset löytyvät hieman keskustan ulkopuolelta ja tarjoavat shoppailijoille ostosparatiiseja. Tässä listattuna osa Pietarin ostospaikoista ja kauppakeskuksista.

 1. Kauppakeskus Galleria.
  Kauppakeskus Galleria sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa Nevski ja Ligovski prospektin risteyksessä. Kauppakeskuksen yhteispinta-ala on 96 000 m2 ja siellä toimii satoja liikkeitä, 10 elokuvateatteria, lukuisia ravintoloita ja 27 radan keilahalli. Kauppakeskus Galleria on avoinna klo 10 – 23.
 2. Mega Dybenko
  Kauppakeskus Mega Dybenko on yksi Pietarin suurimmista kauppakeskuksista pinta-alaltaan 141 000 m2 ja MEGA-ketjun suurin kauppakeskus. Kauppakeskus Mega Dybenko on avoinna klo 10 – 22.
 3. Piterland
  Viihdekeskus Piterland on yksi Pietarin suurimpia. Keskuksesta löytyy vesipuisto ja kauppakeskus, josta löytyy yhteensä 130 liikettä viidessä eri kerroksessa. Piterlandin vesipuisto on Pohjois-Euroopan suurin vesipuisto ja vuonna 2012 valmistuneeseen keskukseen on panostettu viihtyvyyteen ja ulkonäköön. Piterland on avoinna päivittäin klo 10 – 22.
 4. Mega Parnas
  Mega Parnas on Pietarin toiseksi suurin Mega-ketjun kauppakeskus. Kauppakeskuksessa on satoja liikkeitä, mm. Ikea. Kauppakeskus on avoinna klo 10 – 22.
 5. Nevski Center
  Kauppakeskus Nevski Center sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa, Nevski prospektilla. Kauppakeskuksessa on kymmeniä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita kuudessa eri kerroksessa. Vetonaulana keskuksessa toimii Stockmann ja sen tunnettu Herkku-osasto. Kauppakeskuksen yläkerroksessa sijaitsee suosittu ravintola Moskova. Ostoskeskuksen liikkeet ovat päivittäin avoinna klo 10 – 23.
 6. DLT
  Pietarin yksi vanhimmista kauppakeskuksista on DLT. Tämä satavuotias ostoskeskus sijaitsee aivan ydinkeskustassa, lähellä Suomi-taloa. Myyntipinta-alaa on 18 000 m2 ja kauppakeskuksen tuotevalikoima keskittyy tunnettujen merkkivaatteiden ja kosmetiikan tuotteista.  DLT on avoinna päivittäin klo 10 – 22

Katso lisää Pietarin kauppakeskuksia täältä.

Pietarin suurin pääkatu Nevski prospektin varrelta löytää kaikki tärkeimmät liikkeet ja parhaimmat ostoskeskukset. Viisi kilometriä pitkä katu tarjoaa shoppailijoille muotia, kenkiä, koruja, matkamuistoja ja välillä voi pysähtyä lepäämään kadun lukuisiin kahviloihin katsella sykkivää kaupunkia, joka ei lepää koskaan. Pietarin keskustan monet liikkeet ja kauppakeskukset ovat avoinna joka päivä ja myöhään iltaisin klo 22-23 asti. Osassa kauppoja shoppailla 24 tuntia vuorokaudessa. Hintataso vaihtelee, mutta paikalliset tuotteet ovat Suomeen verrattuna hyvin edullisia. Kuten kaikkialla muuallakin maailmassa tuontitavarat ovat kalliita ja usein samanhintaisia, kuin Suomessa näin myös Venäjällä. Maksutapana debit- ja luottokortit ovat kätevin tapa maksaa ostoksia, käteisen ohella. Kortit hyväksytään hyvin laajasti maksuvälineenä ja on erittäin luotettava tapa.

Artikkelin kuva: Kauppakeskus Piterland