Pietarin suosituimmat yökerhot: TOP 5

8054
Pietarin suosituimmat yökerhot
Pietarin suosituimmat yökerhot

Venäjän toiseksi suurimmasta kaupungista löytyy menomestoja eri makuun ja tyyliin, mutta Pietarin suosituimmat yökerhot sijaitsevat kaupungin ydinkeskustasta. Pietarin baarit ja yökerhot ovat yleensä avoinna päivittäin, aamun saakka. Tarkkaa sulkemisaikaa ei yleensä ole, vaan ovet pidetään auki aina viimeisiin juhlioihin  saakka. Paikalliset tykkäävät viettää iltaa aluksi kotona pitkään ja suosituin aika lähteä jatkoille baariin on vasta puolenyön aikoihin. Suosituimmat päivät bilettää ovat perjantaisin sekä lauantaisin ja baarit ovat silloin täynnä juhlakansaa. Monet yökerhot perivät pääsymaksun, johon yleensä sisältyy narikkamaksu. Naisten pääsymaksut ovat yleensä edullisimpia tai heille tarjotaan jopa ilmainen sisäänpääsy.

Lomonosov Bar

Lomonosov Bar sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päästä ”Gostinny drov” ja ”Nevski prospekt” – metroasemilta. Omalla autolla liikkuvat asiakkaat pääsevät myös helposti Lomonosov baariin Nevski prospektin tai Sadovaja-kadun puolelta.

Lomonosov baari avaa ovensa illalla kymmeltä ja bileet jatkuvat koko yön aina aamun saakka. Tämä suuri yökerho tarjoaa paljon asiakkailleen mm. kaksi baaritiskiä ja ison tanssilattian baarin toisessa kerroksessa. Karaoken ystäville valtava 40 000 kappaleen biisivalikoima. Baarin puolelta löytyy juomia joka makuun ja se on erityisen tunnettu laajasta cocktail valikoimastaan. Kolmannesta kerroksesta löytyy Bora-Bora tyylinen chill-out alue, jossa tunteita voi viilennellä. Tanssilattialla soivat Retro, Rock’n’Roll, POP, House sekä muut suositut ja uusimmat hittikappaleet.

Lomonosov baarin kolmannessa kerroksessa esiintyvät kaupungin parhaat DJ:t. Usein baarissa järjestetään myös teema-iltoja. Asiakkaat ovat myöskin tervetulleita tanssimaan baaritiskille toisessa kerroksessa.

Lomonosov baari kuitenkin pitää tiukan face-control-linjan ja päihtyneitä asiakkaita ei päästetä sisään.

Lomonosov baari Pietari
Lomonosov baari Pietari

Coyote Ugly

Coyote Ugly on yli 10 baarin ketju, joka toimii Saksassa, USA:ssa. Äskettäin Coyote Ugly avasi  ravintolansa Pietariin. Yökerhojen historia alkoi New Yorkista, jossa vuonna 1993 avattiin ketjun ensimmäinen ravintola. Liliana Lovell, ketjun perustaja toimi aiemmin pörssimeklarina. Ravintola-ala ja Coyote Ugly saavutti suuren suosion ja yrityksen liiketoiminta on päässyt huippuun. Vuonna 2000 julkaistu  elokuva Coyote Ugly on lisännyt ketjun suosiota merkittävästi. Ravintola on tunnettu baaritiskillä tanssivista tarjoilijoista.

cu

Soul Kitchen Bar

Soul Kitchen Bar sijaitsee Lomonosova 1 kadulla. Tästä on hyvä aloittaa sekä lopettaa baarikierrokset Pietarissa. Tämä baari tarjoaa jokaiselle jotain ja ilta sujuu kuin siivillä täällä ollessa. Soul Kitchen järjestää Home Party – tyyppisiä iltoja, jotka tuntuvat kuin olisit kotibileissä kaverisi luona. Baarin tilat ovat rakennettu kerrostalotyyppiseen 4 huoneen asuntoon. Sisäänkäynnillä asiakkaita ovat vastassa ystävälliset ovimiehet, jotka opastavat eteenpäin baarin tiloihin. Baarin eri kerrokset eroavat toisistaan sisustuksen ja musiikin mukaan. Toisessa kerroksessa löytyy pelihuone,  josta löytyy PS4 ja muut pelikoneet, joilla voi vapaasti pelailla, kun ei jaksaa enää tanssia viereisellä tanssilattialla. Kolmas kerros on clubin sydän, jossa esiintyvät suosituimmat DJ:t. Neljännestä kerroksesta löytyy Deep House – musiikin ystäville suunnattua paikka tarjoten mukavia sohvia, jossa voi levätä vesipiipun kanssa.

sk

Rossi’sClub

Rossi’s Clubi sijaitsee 1800-luvulla rakennetussa rakennuksessa, jonka on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Carl Rossi, jonka mukaan tämä suosittu clubi on saanut myös nimensä. Yökerho sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa ja tämän takia se on saavuttanut suuren suosion. Rossi’s Clubissa sijaitse rakennuksen kellarissa, mutta tarjoaa erittäin mukavat tilat ja suositun tanssilattian. Klubilla löytyy myös karaoketilat ja ravintolapalvelut, jossa asiakkaat voivat nauttia eurooppalaisen ja japanilaisen keittiön herkkuja. Tämä yksi Pietarin suosituimmista yökerhoista tarjoaa myös kattavan cocktail- ja juomavalikoiman.

Pietarin suosituimmat yökerhot

ProDJ Club

ProDJ Club tarjoaa kaupungin parasta tanssimusiikkia ja viihdettä juhlijoille. Täältä löytyy suuri baaritiski ja mukava sisustus. Klubi on sisustettu perinteisen yökerhosisustuksen mukaan. Klubi vaatii asiakkailtaan tarkkaa pukukoodia. Juomalistalta löytyy suosituimmat drinkit ja cocktailit. Tämä paikka on erityisen suosittu perjantai- ja lauantai-iltaisin.

 

Pro Dj club Pietari
Pro Dj club Pietari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here