Pietarin suosituimmat hotellit – TOP 5

5800

Pietarin suosituimmat hotellit – TOP 5

Pietarissa löytyy majoitusta joka makuun ja lompakkoon. Majoitus tarjonta on laajaa ja valittavana on pienistä idyllisistä boutique-hotelleista, suuriin viiden tähden luxus-hotelleihin.  Kaupungin suosituimmat hotellit sijaitsevat Pietarin keskustassa tai sen läheisyydessä. Valittaessa hotellia kannattaa kiinnittää huomiota sen sijaintiin, sillä välimatkat paikasta toiseen voivat olla Pietarissa pitkiä. Listasimme tähän TripAdvisor käyttäjien top 5 arvostelemat Pietarin suosituimmat hotellit.

1. Pushka Inn Hotell

Pushka Inn

Pietarin suosituin hotelli – Pushka Inn sijaitsee Pietarin keskustassa, vain parin minuutin kävelymatkan päästä Talvipalatsista. Tämä hotelli on avattu entiseen kartanoon, joka on rakennettu 1700-luvulla ja hotellissa on pyritty säilyttämään vanhan ajan tunnelma. TripAdvisorin käyttäjät ovat erityisesti kehuneet hotellin ystävällistä palvelua sekä sen erinomaista sijaintia.

Varaa tästä

2. Four Seasons

Four Seasons

Tämä luksus-hotelli tarjoaa asiakkailleen aitoa venäläistä vieraanvaraisuutta ja perinteiseen tyyliin sisustettuja huoneita. Hotellin ravintola Percorso on myös kaupungin suosituimpia ravintoloita TripAdvisorin mukaan.

Varaa tästä

3. Alexander House

Alexander House

Alexander House on pieni ja idyllinen, vain 20. huoneen hotelli. Hotellin huoneet ovat sisustettu yksilölliseen tyyliin ja hotellin suojaisa patio sopii rentoutumiseen ja virvokkeiden nauttimiseen. Hotellin ravintolassa on lämminhenkinen tunnelma ja takan äärellä vieraat voi nauttia iltapäiväteetä. Hotelli kuuluu Small Luxury Hotels of the World – hotelliketjuun.

4. Hermitage Hotel

State Hermitage

Tämä ylellinen hotelli toimii vuonna 1830 rakennetussa ylellisessä kartanossa. Hotelli sijaitsee aivan Pietarin keskustassa ja siitä on lyhyt matka nähtävyyksiin. Hotellin sisustus noudattleen Eremitaasin tyyliiä. tsaarien ajoilta. Hotellissa on erityisesti panostettu yksityiskohtiin ja huonekalut ovat italialaisten huippu puuseppien suunnittelemia.

Varaa tästä

5. Hotel Indigo

Indgo

Hotel Indogo saa TripAdvisorin käyttäjiltä erityisiä kehuja siitä, kuinka hotellin henkilökunta huolehtii vieraistaan. Hotelli tarjoaa mm. polkupyöriä asiakkaiden käyttöön, joilla voi tutustua Pietarin nähtävyyksiin.

Varaa tästä

Hotelli Astoria

Astoria

Erityismainintana haluamme  kertoa hotellista, joka ei yltänyt TOP 5 TripAdvisor listalle. Hotelli Astoria on ehdottomasti kaupungin parhaimpia hotelleja. Se on kuuluisa Iisakinkirkkoa vastapäätä sijaitseva viiden tähden hotelli, jossa yhdistyy erinomainen palvelu, hyvä ruoka ja tasokkaat hotellihuoneet. Hotellissa on yöpynyt suuria julkisuudenhenkilöitä, joista löytyy pienet nimilaatat hotellin hissien vierestä.

Varaa tästä

Katso lisää Pietarin hotelleja täältä

Artikkelin kuva: Pushka Inn Hotel

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here