Majoitu mukavasti Pietarissa – suosituimmat 5 tähden hotellit

Pietarista löytyy useita 5 tähden hotelleja, joista suosituimmat sijaitsevat pääkadun eli Nevski prospektin varrella. Näissä hotelleissa saat laadukasta majoitusta, erinomaista palvelua ja hyvää ruokaa. Hotellien hintakaitari on melko laaja ja vaihtelee luonnollisesti sesongin mukaan, mutta hintahaarukka on 100-500 euroa yöltä.

Pietarin 5 tähden hotellit tarjoavat myöskin useita lisäpalveluita, kuten esimerkiksi kuljetuksia rautatieasemille tai lentokenttälle. Lisäksi on saatavilla consierge-palveluita, joiden kautta voit varata esimerkiksi retkiä Pietariin tai sen lähistölle.

Listasimme tähän artikkeliin Pietarin suosituimmat 5 tähden hotellit, jotka sijaitsevat pääkadun läheisyydessä. Matkailijoiden on helppoa tutustua Pietarin nähtävyyksiin, kun he majoittuvat näihin hotelleihin. Lisäksi sijainti keskeisellä paikalla keskellä kaupunkia helpottaa liikkumista huomattavasti, kun aikaa ei kulu turhaan metrossa tai takseissa.

Astoria Pietari 5 tähden hotelli

Hotelli Rocco Forte Astoria

Tämä suosittu, historiallinen 5 tähden hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Pietarin pääkadulta, Iisakinaukion rauhallisissa maisemissa. Osasta hotellin ikkunoista aukeaa upeat näkymät Iisakinkirkolle.

Katso lisää ja varaa: Hotelli Astoria

Corinthia Pietari

Corinthia St.Petersburg

Aivan Pietarin ydinkeskustassa sijaitseva hotelli Corinthia tarjoaa helppoa ja mukavaa majoitusta Nevski prospektilla. Lähellä hotellia sijaitsee metroasema Majakovskaja.

Katso lisää ja varaa: Hotelli Corinthia

Pietari hotelli suosittu

Radisson Royal Hotel St.Petersburg

Radisson-ketjun hotelli Royal sijaitsee Nevski prospektilla, lähellä kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ja yöelämää. Täältä on helppo lähteä myös ostoksille. Pietarin keskustan suurin kauppakeskus Galleria sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Katso lisää ja varaa: Hotelli Radisson Royal

Hotelli Euroopa Pietari

Belmond Grand Hotel Europe

Grand Hotel Europe sijaitsee aivan Talvipalatsin ja Palatsinaukion läheisyydessä. Täältä on myös helppo päästä kävellen Nevan rantaan tai Kesäpuistoon.

Katso lisää ja varaa: Hotelli Grand Hotel Europe

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here