Pietarin parhaat ravintolat listattiin

1886

Parhaita ravintoloita, baareja ja kahviloita nimettiin Top 100 Restaurants Awards -seremoniaan. Palkintoseremonia ajoitettiin kolmannen Pietarin ravintola-festivaalin loppuun.

Top 100 St. Petersburg Restaurants tilaisuus pidettiin 6. joulukuuta 2017. Gaalassa ravintola-alan edustajista, kokeista, ravintola-arvostelijoista ja toimittajista koostuva tuomaristo, joka valitsi kaupungin parhaimmat kulinaariset laitokset. Tapahtuma isännöi Pietarin matkailun kehittämiskomitea.

Ravintoloista ”Block”, ”Duo Gastrobar” ja ”Il Lago dei Cigni” menestyivät kolmen parhaan joukkoon. ”GRÄSxMADBAREN” ja ”Tartarbar” tuli listalta neljänneksi ja viidenneksi. Kymmenen parhaan joukossa oli myös ”Jerome”, ”Probka”, ”Percorso”. Kokoko-ravintolan sijoittui yhdeksänneksi ja sai myös palkinnon nimityksestä ”Paras paikallinen ruoka ravintola”. ”Duo Asia” on sijalla kymmenen, joka on lisäksi voitti ”Paras uusi ravintola” sarjan.

”Bekitser” on voittaja ”Street Food” -sarjassa. ”Caffe Italia” oli ensimmäinen kahviloiden joukosta, ja parhaaksi baariksu valittiin ”El Copitas”.  Artem Grebenshchikovin palkittiin parhaaksi keittiömestari ja Dmitry Grozny parhaaksi gastronomiseksi kolumnistiksi. ”O, da! Eda!” (”Voi kyllä! Ruoka!”) Gastronominen festivaali oli Pietarin vuoden tärkein gourmet -tapahtuma.

Kuten tapahtuman järjestäjät huomauttivat, Top 100 Pietari-ravintolapalkinto auttaa matkailijoita valitsemaan paremmin ravintoloita. Sen lisäksi tavoitteena on vahvistaa Pietarin asemaa Venäjän gastronomisena pääkaupunkina.

Jos haluat nähdä täydellisen luettelon Top 100 St. Petersburg Restaurants -palkinnosta, klikkaa tästä .