Pietarin hostelli Euroopan parhaiden joukossa

1824
Soul Kitchen hostelli
Soul Kitchen hostelli

Brittiläinen julkaisu The Guardian on listannut Pietarissa toimivan Soul Kitchen Hostel TOP 10 Euroopan parhaat hostellit – listalle.

Erityisesti nuorisolle suunnattu hostelli sijaitsee Moika-joen rannalla. Hostelli on avattu talossa, joka on rakennettu vuonna 1863. Aiemmin samassa tilassa oli toiminut kommuuni-asunto. Soul Kitchen hostellin omistajat ovat panostaneet asiakkaiden viihtyvyyteen ja  heidän yksityisyyteen. Hostelli on voittanut pari kertaa vuoden hostelli tittelin ja lukuisia muita palkintoja.

Hostellin isoista makuusaleista löytyy erikoistilauksena valmistetut sängyt sekä jokaiselle vieraalle on omat hyllyt, lamppu ja pistorasia pedin vierestä. Hostellista löytyy 8-hengen makuuhuone, 8-hengen naistenmakuuhuone sekä neljä kappaletta 4-hengen huoneita. Asiakkaiden käytössä on myös tilava parveke, josta on upeat näkymät Moika-joelle. Asiakkaat voivat myös vapaasti käyttää Applen-tietokoneita, jotka sijaitsevat oleskelutilassa. Lisäksi on viihtyisä tv-huone ja lukunurkkaus. Hostelista löytyy myös erilliset sviitit ja kahden hengen huoneet.

Linkki The Guardian artikkeliin www.theguardian.com

ysc2eajzgqm

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here