Tutustumisen arvoiset kohteet Pietarissa

Pietari vetoaa moniin matkailijoihin omalla komeudellaan ja aidolla perinteisellä venäläisellä kulttuurillaan. Tänne on monia syitä matkustaa kuten: hyvä ruoka, palatsit ja museot, lumoava suurkaupungin tunnelma sekä vieraanvarainen pietarilainen elämäntapa. Keräsimme tälle sivustolle Pietarin parhaat tärpit jossa matkailijoiden on ehdottomasti käytävä omalla Pietari-matkallaan.

1. Kesäpuisto

Pietarin kesäpuiston sisäänkäynti
Kesäpuiston sisäänkäynti

Lähellä keskustaa sijaitseva Pietarin kesäpuisto on kesän paras tärppi. Ilmainen sisäänpääsy, tsaarin ajan patsaat, suihkulähteet ja tietysti vihertävät istutukset luovat omanlaisen tunnelman. Kesäpuistoon on parasta tutustua heti aamusta, jolloin turistit eivät ole vielä löytäneet tänne. Kesäpuistoon on helppoa tulla kävellen Pietarin keskustasta, samalla voit tutustua Millionnaja – kadun upeisiin rakennuksiin.

2. Hotelli Astoria

Hotelli Astoria Pietari
Hotelli Astoria

Aitoa venäläistä henkeä hotelli Astoriasta! Tämä viiden tähden luksus hotelli tuntuu hyvin kodikkaalta ja täällä vieraista pidetään erityisen hyvää huolta. Mikäli majoitus on muualla suosittelemme, että piipahdat Astoriassa vaikkapa kuuluisassa Lichfield-kahvilassa, taikka maistelet aitoja venäläisiä herkkuja Astorian ravintolassa.

3. Ostoksille Pietariin

Kauppakeskus Galleria on ehdottomasti Pietarin keskustan paras ostospaikka. Täältä löytyvät lähes kaikki tunnetut merkkiliikkeet, sekä täältä voi ostaa matkamuistoja. Galleria sijaitsee Nevski prospektin puolessa välissä ja tänne on helppoa tulla esim. kävellen tai metrolla.

4. Pietarhovi

Pietarhovi on Pietarin suosituimpia nähtävyyksiä
Pietarhovi

Koe Pietari kaikessa komeudessaan! Kullatut patsaat, suihkulähteet, upeat palatsit ja hienot puistoalueet löytyvät Pietarhovista. Voi matkustaa Pietarhoviin pika-aluksella, joka lähtee Talvipalatsia vastapäätä. Varaa kuitenkin riittävästi aikaa tutustumiseen, sillä alue on hyvinkin laaja ja kesällä täällä voi olla paljon turisteja.

5. Ravintola KetGeorgialainen ravintola Pietari

Aito gruusialainen ravintola Ket sijaitsee Pietarin keskustassa. Täältä voi maistaa aitoja gruusialaisia herkkuja. Ravintolan on perheravintola ja täällä tehdään hyvää gruusialaista ruokaa. Ravintolassa on vain muutama istumapaikka, joten tänne suositellaan pöytävarausta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here