Pietari paikallisen silmin: Polinan suosikit

2599

Pietari paikallisen silmin: Polina Kupina

Polina on nuori ja aktiivinen Pietarissa syntynyt ja siellä asuva matkatoimistovirkailija. Vaikka Polina matkustelee töiden puolesta paljon, niin tykkää hän vapaa-aikanakin kierrellä maailman eksoottisimpiakin kohteita yhdessä miehensä kanssa. Olleessaan Pietarissa Polina tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa käymällä uusissa ja suosituimmissa ravintoloissa ja yökerhoissa.

Polina suosittelee Pietaria matkakohteena suomalaisille, koska kaupungista löytyy edullista ajanvietettä lomalle. Pietari ei eroa kaupunkiloma kohteena muista suurista Euroopan kaupungeista.

Polinan TOP 3 – Pietarin kohteet:

1) Gastronomika – ravintola

Gastronomika on Pietarin keskustassa sijaitseva seurusteluravintola, joka on suunnattu nuorille meneville aikuisille. Iltaisin ravintolassa musiikkia soittaa DJ.  Koska ravintola sijaitsee ylimmässä kerroksessa, niin ikkunoista avautuvat upeat näkymät Pietarin kaduille.

2) Marchellis – ravintola

Marchellis Pietari

Marchellis on Italialainen ravintolaketju Pietarissa. Ravintola tarjoaa herkullista kotitekoista pastaa ja kenties kaupungin parasta pizzaa. Yksi Polinan suosikeista tässä paikassa on herkullinen tyrnitee.

3) Pietari-Paavalin linnoitus (lue lisää)

Pietari paavalin linnoitus

Pietari Paavalin linnoitusalue sopii mainiosti ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon.  Alue sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Pietarin ydinkeskustasta. Linnoitusalue on avoinna vierailijoille aamuvarhaisesta iltaan saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here