Koe perinteinen pietarilainen ”Shaverma” – pitaleipä, ravintola FRANK:issa

Pietarissa voit maistaa maukkaita burgereita, susheja ja wokkeja, blineja sekä perinteisiä venäläisiä ”shaverma” – pitaleipiä. Tämä leipä on ollut venäläisten ja erityisesti pietarilaisten suosikkiherkku jo useiden vuosien ajan. Nyt tämä herkku on saatavilla ravintola FRANK:issa.

Pietari edullinen ruokapaikka

Parhaat ribsit ja perinteinen pitaleipä

Ravintola FRANK tarjoaa asiakkailleen kaupungin parhaita ribsejä ja pitaleipiä. FRANK on ketjuravintola ja Pietarista löytyy peräti kolme eri FRANK-ketjun ravintolaa, jossa valmistuvat todella maukkaat ribsit ja pitaleivät. Maista erityisesti ”Pohjolan pitaa”, joka valmistetaan perinteisen reseptin mukaan. Tässä pitaleivässä yhdistyvät seuraavat raaka-aineet: poronliha, puolukka sekä tuoreet vihannekset.

Aasialainen pitaleipä ”Shaverma”

FRANKin yksi suosituimmista pitaleivistä on aasialaisella reseptillä valmistettu pitaleipä. Tämän leivän taikina on musta, joten sitä on erityisen hauskaa syödä ja ottaa siitä valokuvia esimerkiksi jaettavaksi Instagramiin. Tämä on myöskin erittäin terveellinen pitaleipä sen raaka-aineiden takia.

Pietari pitaleipa

Terveellistä ruokaa

Ravintola FRANK tarjoaa myös hyvää ja terveellistä kasvisruokaa, jota Pietarista on joskus vaikea löytää. Täällä erotat tavallisen burgerin kasvisburgerista sen vihreällä, pinaateilla värjätyllä ”pihvilla”. Ravintola FRANK tarjoaa myös maukkaita lounaita 12:00-16:00

Tervetuloa Pietariin ja ravintola FRANKiin!

Yhteystiedot:
Bolshoi Pr. PS 35, +79219256525
su-to 12–01, pe-la 03 asti.

Rubensteinin katu 29, +79312012929
su-to 12–01, pe-la 03 asti.

Moskovski prospekt 175, +7 921 401 77 55

www.instagram.com/frankmeat
www.frankmeat.ru