ObedBufet – edullinen noutopöytä ravintola Pietarissa

ObedBufet on edullinen noutopöytä ravintola Pietarissa, aivan Nevski prospektin läheisyydessä. Ravintola on kehitetty uudenlaisella tyylillä tarjoilla pikaruokaa helposti ja maistuvasti. Ravintolan lupauksensa on, että lounastauko voi olla samaan aikaan monipuolinen ja herkullinen kokonaisuus, unohtamatta edullisuutta.

Ravintolan konseptiin kuuluun, että voit helposti yhdistää ja koota oman annoksesi mieltymystesi mukaan. Monista vaihtoehdoista valitaan alkuruoka, pääruoka ja lisukkeet. Ruoka punnitaan ja maksat ainoastaan siitä mitä haluat. Vaan valitut ruuat ja lisukkeet punnitaan ennen syömistä jolloin maksat ainoastaan siitä mitä olet valinnut. Eli ennen ruokailua tarjottimelle kerätään kaikki mitä halutaan syödä ja maksetaan kassan kautta.

Ravintolan ruokalistalta löytyy monia terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja, joista voi koota oma annos. Tarjolla on erilaisia salaatteja, kuumia keittoja sekä italialaisen ja aasialaisen keittiön herkkuja, unohtamatta tietenkään paikallisia venäläisiä herkkuja. Menun suunnittelijana toimi venäläinen kokki Alexander Belkovich, joka kehitteli yli 350 erilaista ruokalajia poimien niitä ympäri maailmaan. Päivittäin vaihtuva lounas on aina erilainen: tänään saatetaan syödä aasialaista kanaa nuudeleiden kera, kun taas huomenna palaamme Eurooppaan ja herkutellaan kevyellä minestronekeitolla. Loppuviikolla listalla on tarjolla perinteistä venäläistä Olivier-salaattia, Pozharsky-leivonnaisia tai amerikkalaisia hodareita, hampurilaisia ja italialaisia pizzoja. Lopuksi voidaan herkutella suussa sulavalla kakulla ja muilla herkuilla.

Myös ravintolan sisätiloihin ja miljööseen on panostettu. Huippu suunnittelijoiden yhteistyöllä on yhdistetty lämmintä puupintaa, viileään tummaan kiveen. Useilla valoilla ja monipuolisilla sisustusesineillä, on saatu luotua aikaan viihtyisä ja ystävällinen ilmapiiri, jossa on mukava nauttia ruuasta. Ja niille joilla ei ole aikaa jäädä nauttimaan viihtyisästä ravintolasta, on kaikki ruoka myös saatavilla mukaan kotona tai töissä nautittavaksi.

Ravintolan osoite:
Kauppakeskus Nevski Center
Nevsky prospekt, 114
Pietari, Venäjä, 191025

Kuvat ja lähde: GinzaProject – ravintolat / ObedBufet

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here