Näin tilaat taksin Pietarissa

9859
Taksi Pietarissa
Taksi Pietarissa

Pietarissa toimii lukuisia taksifirmoja, jotka eroavat toisistaan autokaluston ja palvelun suhteen. Tarjolla on sekä edullisia että luksusluokan kyytejä. Pietarissa taksien hinnat pyörivät noin 200-1000 ruplan hinnoissa, kun matkustetaan keskustan sisällä. Ruuhka aikoina hinnat voivat nousta jopa kaksinkertaiseksi. Edullisinta on tilata taksi puhelinsovellusten kautta, joita Pietarissa toimi lukuisia esimerkiksi maailmallakin tunnettu Uber. Taksikyytiä tarvitsevat matkailijat voivat myös tilata taksin hotellin vastaanotosta ja yleensä isoilla hotelleilla voi olla myös omia takseja. Näiden hinnat ovat kuitenkin usein kalliimmat kuin muualla.

Mikäli saavut Pietariin Allegro-junalla Suomen rautatieasemalle on vastassa lukuisia takseja, jotka vievät matkailijoita keskustaan. Nämä taksit eivät ole kuitenkaan suositeltava vaihtoehto, sillä niiden hinnat voivat olla paljon kalliimpia kuin muualla sekä autot ovat yleensä vanhoja.

Tilattaessa taksi puhelinsovelluksen kautta täytyy huomioida, että hinta muodostuu ajetuista kilometreistä sekä auton laadusta ja tasosta. Mitä laadukkaampi auto on käytössä, sitä enemmän joutuu maksamaan matkasta. Suomen hinnoissa nämä matkat eivät kuitenkaan ole kovin kalliita. Esimerkiksi taksikyyti Suomen rautatieasemalta kaupungin keskustassa olevaan hotelliin uudella luksustason autolla maksaa noin 15€ koko seurueelta.

Mikäli tilaat Pietarissa taksin puhelinsovelluksen kautta, niin maksuvälineenä kelpaa käteinen tai maksukortti, jonka tiedot pitää syöttää sovellukseen. Autossa ei voi maksaa matkaa maksukortilla, vaan sovellus veloittaa asiakkaan maksukorttia automaattisesti matkan päätyttyä.

Pietarissa toimivat taksipuhelinsovellukset

Uber

Gett

Yandex

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here