Moby risteilyt

Risteile kanssamme joka päivä Itämeren aalloilla.

Princess Anastasia on aloittanut uuden risteilykauden 25. Maaliskuuta Pietarista Tallinnaan, Tukholmaan ja Helsinkiin MOBY SPL:n operoimana.

Risteilyalus on kunnostettu Eurooppalaisten ammattilaisten johdolla ja alus tulee edustamaan ”Parhaita Italialaisia tyylejä” Itämeren markkina-alueella. Onnistuneen MOBY ja St.Peterlinen yhteistyön kautta Princess Anastasia säilyttää oman perinteisen ”venäläisen sielun” ja inspiroi matkustajia uusille Italialaistyylisille matkoille.

Princess Anastasiassa yhdistyvät parhaat italialaiset brändit ja tuotteet: laadukkaat hajuvedet, kosmetiikat, korut ja kellot, tyylikkäät vaatteet sekä lasten lelut. Risteilyaluksen on maalannut Riccardo Guasco, joka on tunnettu italialainen suunnittelija ja on aiemmin työskennellyt Armando Testan kanssa. Laivalla on 834 hyttiä sekä 580 autopaikkaa.

Matkan aikana asiakkaille on tarjolla erilaista tekemistä: SPA-palvelut, kuntosali, kauneussalonki, elokuvateatteri, pubi ja yökerho sekä lasten leikkihuone.

Risteilyn kohokohta on illan show, jonka tuotannosta vastaavat italialaiset artistit ja Pietarin musiikkikamarin balettiryhmä.
Aidon risteilytunnelman luo myös aluksen ravintolat: Italian parhaat herkut yhdessä Välimeren herkullisten suosikkien kanssa hurmaavat matkustajia: pasta, oliiviöljy, juustoja ja leikkeleet. Maista aidot Italian maut MOBY SPLn kyydissä!

Muista myös, että MOBY SPLn risteilyillä voit vierailla Pietarissa ilman viisumia! Viisumivapaat risteily koskevat maksimissaan 72 tuntia kestäviä matkoja.

Katso lisää www.stpeterline.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here