Lomonosov Bar

3307
Lomonosov baari Pietari
Lomonosov baari Pietari

Lomonosov Bar sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päästä ”Gostinny drov” ja ”Nevski prospekt” – metroasemilta. Omalla autolla liikkuvat asiakkaat pääsevät myös helposti Lomonosov baariin Nevski prospektin tai Sadovaja-kadun puolelta.

Lomonosov baari avaa ovensa illalla kymmeltä ja bileet jatkuvat koko yön aina aamun saakka. Tämä suuri yökerho tarjoaa paljon asiakkailleen mm. kaksi baaritiskiä ja ison tanssilattian baarin toisessa kerroksessa. Karaoken ystäville valtava 40 000 kappaleen biisivalikoima. Baarin puolelta löytyy juomia joka makuun ja se on erityisen tunnettu laajasta cocktail valikoimastaan. Kolmannesta kerroksesta löytyy Bora-Bora tyylinen chill-out alue, jossa tunteita voi viilennellä. Tanssilattialla soivat Retro, Rock’n’Roll, POP, House sekä muut suositut ja uusimmat hittikappaleet.

Lomonosov baarin kolmannessa kerroksessa esiintyvät kaupungin parhaat DJ:t. Usein baarissa järjestetään myös teema-iltoja. Asiakkaat ovat myöskin tervetulleita tanssimaan baaritiskille toisessa kerroksessa.

Lomonosov baari kuitenkin pitää tiukan face-control-linjan ja päihtyneitä asiakkaita ei päästetä sisään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here