Limusiinin vuokraus Pietarissa

2631

Limusiinin vuokraus Pietarissa

Pietarissa löytyy monia limusiini- ja luksusautojen vuokrausfirmoja. Siksi limusiiniajeluista on tullut arkipäiväinen asia turisteille. Suuria limusiinejä kulkee pitkin Pietarin katuja ja ne ovatkin erityisen suosittuja synttärijuhlijoiden ja hääseurueiden keskuudessa. Limusiinin vuokraus Pietarissa on erittäin hieno tapa tutustu kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin, lisäksi se näyttävä tapa saapua vaikkapa teatteriesitykseen tai ravintolaan isolla seurueella.

Autoja voi vuokrata limusiinejä välittävältä firmalta tai usein myös hotellien vastaanotot ja concierge-tiskit välittävät limusiineja. Limusiinin vuokraus Pietarissa on erittäin edullista ja varsinkin ruplan kurssin olevassa näin edullinen suomalaisille. Suoraan vuokrausfirman kautta tilattu auto on edullisempi, kuin hotellin kautta.

Suosituinta on vuokrata limusiini on kolmeksi tunniksi, jolloin auto kiertää Pietarin suosittujen nähtävyyksien ohi mm. Talvipalatsi, Verikirkko sekä tarvittaessa pysähtyy niissä. Limusiinin vuokra on kolmeksi tunniksi noin 100 euroa, joka sisältää myös kuskin.

Limusiiniin saada viedä omia juomia. Kuskille maksetaan takuuraha noin 3000 ruplaa jonka hän palauttaa jos limusta ei ole rikottu mitään.

Limusiinejä on kooltaan erilaisia ja maksimissaan 24 henkilöä mahtuu kyytiin. Tilavimmissa autoissa mahtuu jopa seisomaan. Autoissa voit itse valita musiikin radiosta tai omilta cd-levyltä.

Linkkejä venäjänkielisiin limusiineja välittäviin firmoihin:

Горько
Мир Лимузинов
Альянс Лимузин

Artikkelin kuva: www.limo-world.ru

1 KOMMENTTI

Comments are closed.