Parhaimmat kohteet lapsiperheille Pietarissa

Pietari on kulttuurin, museoiden ja palatsien kaupunki, mutta se tarjoaa myös paljon tekemistä ja näkemistä lapsille. Lapsiperheiden on kuitenkin joskus vaikeaa löytää tekemistä, joten keräsimme tähän erityisesti lapsille sopivia nähtävyyksiä ja käyntikohteita Pietarissa.

1. Happylon – ajanvietettä lapsille Pietarin ydinkeskustassa

Happylon Pietari

Happylon on kauppakeskus Gallerian ylimmässä kerroksessa sijaitseva sisäleikkipuisto. Täällä löytyy tekemistä ja nähtävää pitkäksi aikaa! Puiston pinta-ala on 4500 m2 ja siellä on lukuisia laitteita mm. mini keilarata, yli 100 pelikoneita sekä huippusuosittu Star Wars laser-ampumakenttä. Laitteiden käyttö maksaa noin 1-7 euroa / laite.

Aukioloajat ja yhteystiedot:
ma-to 11-22
pe 11-23
la 10-23
su 10-22
Kauppakeskus Galleria, ylin kerros
www.spb.happylon.com

2. Grand maket – suuri pienoismalli museoVenajan pienoismallimuseo 6
Grand maket on Venäjän suurin ja maailman toiseksi suurin pienoismallimuseo. Museossa voi tutustua Venäjään pienoiskoossa, siellä on esitettynä suurimmat eri kaupungit, alueet, kohteet ja nähtävyydet. Museon erikoisuuksiin kuuluu mm. 2500 metriä pitkä rautatie, liikkuvine junineen sekä 13 minuutin vaihtuva vuorokausi. Pienoismallin valaistus vaihtuu kuvitellun vuorokauden mukaan yö- ja päiväteeman mukaiseksi.

Aukioloajat ja yhteystiedot:
Avoinna päivittäin klo 10-22, lipunmyynti klo 19.15 saakka
Museossa on oma kahvio ja ravintola
Liput: aikuiset 400 ruplaa, lapset 3-14v 200 ruplaa
Tsvetochnaya ul. 16 (Цветочная ул. 16)
www.grandmaket.ru

3. Okeanarium – Pietarin ”Sea Life”Okeanarium PietariHannu Laitilan suunnittelema Okeanarium, eli merimaailma on yksi Pietarin suosituimmista nähtävyyksistä. Se käsittää yhteensä 41. eri akvaarion ja vesialtaiden maailman, jossa voi tutustua merenalaiseen elämään. Okeanariumista löytyy mm. 200 eri eläinlajia ja käynnin kruunaa norppa pari.

Aukioloajat ja yhteystiedot:
Avoinna talvisesonkina klo 10-20, kesäsesonkina klo 10-22
Okeanarium sijaitsee Neptun kauppakeskuksen yhteydessä, jossa on kahviloita ja ravintoloita.
Ul. Marata 86 (ул. Марата 86)
океанариум.рф

4. Venäjän vanhin toimiva sirkusPietarin sirkusPietarin sirkus on ehdoton lasten suosikki käyntikohde Pietarissa! Sirkus on aloittanut toimintaansa vuonna 1877 ja nykyään se on Venäjän sirkustaiteen edelläkävijä.Aukioloajat ja yhteystiedot:
Esitykset: katso lisää
Liput 500-3000 ruplaa
Nab. Fontanki 3 (Набережная Фонтанки 3)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here