Kaupungin upeimmat näkymät ravintola La Vue:sta!

Uudistettu ravintola La Vue avattiin remontin jälkeen vuonna 2017. Ravintola sijaitsee hotelli CITYTEL kahdessa ylimmässä kerroksessa. Suuret panoraamaikkunat sijaitsevat noin 60 metrin korkeudessa, jolloin ravintolan ikkunoista avautuu mahtavat näkymät Pietarin keskusta ylle. Täältä voi ihailla Nevajokea, Pietarin siltoja, Eremitaasia tai seurailla kaupungin vilinää ja sen tapahtumia. Ravintolan toisen puolen ikkunoista voi katsella historiallista sotalaivaa Aurora, joka toimii nykyisin museokäytössä.

Hyvää ruokaa pietarissa

Vieraille on tarjolla ilmainen autoparkki, ilmainen langaton Wi-Fi internet-yhteys ja tietysti hyvää ruokaa ja loistavia viinejä.

Paikalliset arvostavat tätä ravintolaa ja se on erityisen suosittu ilta-aikaan, koska täältä on mukava seurata Nevajoen siltojen avautumista.

Ravintolassa on 280 istumapaikkaa ja ravintola on jaettu 5 eri tilaan. Ravintola palvelee asiakkaitaan joka päivä 12 – 24.

Tervetuloa herkuttelemaan!

La Vue on erityinen suhde viineihin ja heidän erikoisuus on oma viinivarasto, jonne vieraat voivat tutustua tarjoilijan opastuksella. Viinikellarissa on mahdollisuus maistella viinejä ja valita sopiva viini omalle aterialle. Valikoimissa on lukuisia vanhoja sekä monia uusia viinejä maailmalta. Oman viinivaraston vuoksi myös viinilista on hyvin kattava. Erityisesti uudet oranssiviinit ovat suosittuja täällä, koska ne sopivat mainiosti jokaiselle ruokalajille. Ravintolan oma sommelier on valinnut viinejä maailmalta suoraan tuottajilta.

Pietari kokkiRavintolan keittiömestari arvostaa vieraita ja kyselee usein vierailta ovatko he tyytyväisiä ruokaan ja ravintolaan. Ravintolan avoimeen keittiöön on näkymä salin puolelta, jolloin vieraat voivat seurata ruuan valmistusta.

Alunperin ravintola ja hotelli on rakennettu vuonna 1970, mutta 2017 koko rakennus uutta ilmettä. Ravintolan sisustuksesta on vastannut ruotsalainen arkkitehtitoimisto Lundwall Architects, joka on myös suunnitellut Hilton ja Radisson hotelleja sekä niiden ravintoloita.

Ravintolassa kannattaa maistaa erityisesti paikallisia pihvejä, maukkaita bors-keittoja, merellistä risottoa tai posole – kasviskeittoa paahdetuilla vihanneksilla. Ravintolan ruoka on modernia venäläistä ruokaa yhdistettynä eurooppalaisiin klassikoihin omalla pienellä twistillä.

Ravintolassa voit maistaa tunnettuja klassikko-annoksia sekä perinteisiä venäläisiä herkkuja. Ravintola panostaa myöskin sesonki-ajatteluun ja ruokalistat vaihtuvatkin usein sesongin ja vuodenajan mukaan.

Ravintola La Vue tarjoaa asiakkailleen myös yksityisiä- ja VIP tiloja, jossa voi pitää esimerkiksi omat juhlat tai vaikkapa istua iltaa omien tuttavien piirissä.

Kesäisin ravintolassa on myös kattoterassi, josta voi ihailla kauniita maisemia hyvän ruoan parissa.

Kesän 2018 uutuus on ”Venäläinen setti” joka sisältää erilaisia venäläisiä perinteisiä ja paikallisia herkkuja. Maista mm. Laatokan siikaa, kuoretta, savustettua poronlihaa, jänisterriiniä ja jälkiruoaksi neuvosto-tapaan valmistettua jälkiruokaa!

Tervetuloa hyvän ruoan ja tunnelman pariin ravintolaan La Vue!

Ravintolan yhteystiedot:
Пироговская наб., 5/2 (Pirogovskaja nabereznaja 5/2)
Puh+7 (812) 633-0646
www.la-vue.ru