Klubeja ja live musiikkia Pietarissa

3227

Paras paikka vilkkaalle yöelämälle on Dumskaja katu, siltä löydät Pietarin kuumimmat klubit ja parhaimmat live musiikin baarit.

Fidel bar Pietari

Fidel baari lupaa asiakkailleen livemusiikkia, loistavan ilmapiirin ja edullisia juomia. Baarin omistavat 2 entistä ”Dva Samolyota” yhtyeen rokkaria.

Mishka Bar Pietari

Mishka Bar sijaitsee Dumskaja kadun läheisyydessä. Se saattaa olla pieni, ahdas ja pimeä, mutta sen erinomainen musiikki ja hyvä ilmapiiri korvaavat sen. Lisäksi se tarjoaa edullisia cocktaileja ja tuoppeja.

Stirka Pietari
Stirka Pietari

Osaksi kahvila, osaksi baari ja osaksi itsepalvelupesula – tätä kaikkea on Stirka 40 °. Tämä berliiniläistaustaisen omistajan perustama baari on taskukokoinen juhlapaikka. Se on ihanan outo paikka, jossa voi tanssia vaikka koko yön. Estrada baari sijaitsee melkein vieressä ja tarjoaa asiakkaille samanlaista tunnelmaa.

Jos haluat olla edelläkävijä ja kuulla uutta musiikkia, niin Jesus Club tarjoaa juuri sitä. Bassoa, chilliä meininkiä ja wave-moveja ympäri maailmaa on tämän clubin slogan.

Griboedov Pietari

Kun fiilis on korkealla ja ilta on edennyt pikkutunneille on aika suunnata Griboedov Hill:iin. Täältä löytyy villeimmät partyt ja kuumimmat sekä parhaimmat venäläisbändit, jotka pitävät sinut liikkeellä.

Fidel 9 Dumskaya katu.
Mishka Bar 40 Fontanka.
Stirka 40 ° 26 Kazanskaya Ulitsa.
Estrada 17 Sadovayan Ulitsa.
Griboedov Hill 2A Voronezh Street.
Jesus Club 50/13 Ligovskiy Prospekt.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here