Kaupunkiloma Pietarissa

5460

Kaupunkiloma Pietarissa

Pietari on varteenotettava vaihtoehto kaupunkilomalle mikäli haluat viettää lomaa edullisesti, mukavasti ja lähellä Suomea! Pietarissa yhdistyy historiallinen tunnelma nykyaikaiseen suurkaupunkiin.

Pietariin voi matkustaa helposti  Allegro-junalla,  viisumivapaalla St.Peter Line risteilyllä tai omalla autolla Viipurin kautta. Junamatka Helsingistä Pietariin kestää vain 3,5 tuntia ja junaan voi nousta myös Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Risteilyt Helsingistä Pietariin kestävät 3 päivää ja maissa oloaika on koko päivä. Yöt sujuvat mukavasti laivalla nauttien hyvästä ruoasta ja laivan viihdetarjonnasta.

Saavuttaessa Pietariin suosittelemme tutustumista ainakin seuraaviin käyntikohteisiin: Talvipalatsi, Verikirkko ja Pietari-Paavalin linnoitus. Kannattaa huomioida että useimmiten Pietarin suosituimmat nähtävyydet ja käyntikohteet ovat suljettuna maanantaisin. Hyvä tapa suunnistaa kaupungissa on kulkea pitkin  Nevski prospektia, jolloin näet kaikki suosituimmat kaupungin nähtävyydet. Kesäaikana Pietarin jokiristeilyt ovat myös suosittu tapa nähdä kaupungin historialliset rakennukset ja kohteet vesiteitse.

Pietari on kaupunki, joka elää myös öisin. Täältä löytyy yökerhoja ja klubeja moneen eri makuun. Mikäli haluat tutustua paikalliseen baarielämään suosittelemme Dumskaja-katua, joka sijaitsee aivan Nevski prospektin varrella.

Pietari on myös herkuttelijan kaupunki! Täältä löytyy lukuisia ravintoloita, jossa voi maistaa venäläisiä klassikkoannoksia sekä eurooppalaisia ja aasialaisia makuja. Tutustu Pietarin ravintolatarjontaan täältä.

Pietari tarjoaa kaikkea mitä tarvitset kaupunkilomalta!