Edullista majoitusta Pietarissa – Hostelli Graffiti

Hostel Graffiti on edullinen ja laadukas majoitusvaihtoehto Pietarin keskustassa. Hostelli sijaitsee vilkkaan Ligovski – kadun varrella, aivan Pietarin ydinkeskustassa. Kävelymatkan päässä sijaitsee mm. Pietarin keskustan suurin kauppakeskus Galleria, useita ravintoloita ja kahviloita, nähtävyyksiä sekä Pietarin kuuluisin pääkatu – Nevski Prospekt, jonka varrella löytyy lisää tarjontaa kulttuurin ja ruoan ystäville. Hostelliin pääsee kätevästi metrolla ja aivan hostellin läheisyydessä löytyy metroasema Ploshad Vosstania (Площадь Восстания), josta on noin parin minuutin kävelymatka hostellille.

Hostellin mukavuudet

 • Viihtyisä yhteinen aula-alue
  Vieraat voivat rentoutua yhteisessä aulassa, joka sijaitsee hotellin katutasossa. Aulasta löytyy mukava sohvaryhmä, jossa voi katsella TVtä.
 • Ilmainen tavarasäilytys
  Tarvittaessa vieraat voivat jättää maksutta matkatavaransa hostellin säilytystilaan.
 • Helppo pääsy huoneisiin
  Hostelli on avoinna 24h. Hostelli rakennukseen, yhteisiin tiloihin ja huoneisiin pääsee sähköisellä avainkortilla, joka annetaan vieraille heidän kirjautuessa sisään hostelliin.
  Hostellista löytyy myös ovipuhelin, jolla saa yhteyden vastaanottoon.
 • Maksuton internet
  Hostellin koko alueella toimii maksuton Wi-Fi internet-yhteys.
 • Pyykinpesukone
  Yhteiskäytössä oleva maksullinen pesukone, jolla voi pestä pyykkejä pikkurahalla.

Hostellin yksi suosituimmista paikoista on sen pelihuone! asiakkaiden käytettävissä mm.Playstation 3, pöytäpelejä, kirjallisuutta ja muita viihdykkeitä!

Hostellin itsepalvelukeittiö

Hostellin toisesta kerroksesta löytyy hyvin varusteltu keittiö, joka on vieraiden käytössä vapaasti maksutta. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon: 4 jääkaappia, 2 mikroaaltouunia, 4 liettä, astiastot ja astianpesukone. Keittiössä on tarjolla myös myytäviä tuotteita kuten mm. virvoitusjuomia, välipalasnäksit yms.

Hostellin majoitushuoneet

Hostelli Graffitista löytyy monenlaisia huoneita eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Kahden hengen huone omalla suihkulla ja wc:llä.

2-3 hengen huone omalle seurueelle esim. perheille tai kaveriporukoille, jossa kylpyhuone käytävällä yhteiskäytössä.

2 , 4, 6, 8, 10 hengen jaettu huone, jossa kerrossänky ja oma lukittava kaappi henkilökohtaisille tavaroille. Yhteinen kylpyhuone käytävällä, joka jaetaan muiden huoneiden kanssa.

Hostellin huoneet ovat hyvin laadukkaita, moderneja ja siistejä. Hostelli sopii mainiosti tiukan budjetin matkailijoille, koska yöhinnat ovat erittäin edulliset.

Hostelli tarjoaa myös pidempää majoittuville erikoistarjouksia, esim. opiskeljoille, jotka voivat vuokrata huoneita tai petipaikkoja kiinteään hintaan.

Hostellin yhteystiedot:
33-35 LIGOVSKY PR.,
Pietari, Venäjä
Puh. +7 812 458 81 58
www.graffitihostel.ru