FRANK – erinomaisen palvelun ja maukkaiden herkkujen katuruokatyyppinen ravintola.

FRANK on Pietarin sydämessä sijaitseva ruokaravintola, jonka pääraaka-aineena käytetään grillattua porsasta. Tämä amerikkalaistyylinen katuruokaravintola on saanut inspiraation jenkkiläisestä tv-sarjasta ”House of cards”.  Ravintola on erittäin tunnettu herkullisista porsaan ribseista, burgereista ja paikallisista pitaleivistä.

Frankin liharuokien erityinen maku saavutetaan kahdella tärkeällä tekijällä. Ensimmäiseksi alkuperäiset amerikkalaiset marinadit, joita perustajat ovat etsineet alkuperäisistä keittokirjoista vuosien takaa aina 70-luvulta asti.

Toiseksi ainutlaatuinen valmistustapa, jossa lihat maustuvat ja kypsyvät alhaisessa lämpötilassa 12 tuntia. Lopuksi lihat paistetaan aidossa hiiliuunissa, jolloin saadaa rapea maistuva pinta sekä grillauksen maku.

Ravintolan ruokalista on pääosin lihapainotteinen. Täällä voit maistaa erityisesti Pietarissa suosittuja pitaleipä tyylisiä ”shaverma” – annoksia. Shavermoja valmistetaan 8. erilaisella tavalla, mm. intialainen tikka massala, mausteinen yrttilammas tai esimerkiksi aasialaistyyppisesti maustetut katkaravut mustan tortillan sisällä.

FRANKin baarin puolelta löytyy myös monia suosittuja drinkkejä. Tarjolla on perinteisiä venäläisiä väkeviä juomia ja lukuisa valikoima erikoisoluita ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa. Olut valikoima kattaa yli 40 eri merkkiä.

Ruokalistat
Ravintolan ruokalista päivitetään aina sesongin ja vuodeaikojen mukaan. Tällöin tarjolla aina kauden parhaat antimet, mutta listalla pidetään mukana aina tutut suosikit. Suosituimmat annokset ovat ribsit, joita valmistetaan naudan, porsaan tai lampaanlihasta. Ribsit oat mehukkaan rureita ja niiden seuraksi suositellaan maukkaita kastikkeita kuten mm. hunajateriyaki tai bbq. Ribsi annoksen hinnat liikkuvat 500-600 ruplan välillä ja shavermat noin 290-390 ruplaa.

Lounas
Ravintola FRANK tarjoaa maukkaan arkilounaan, joka on tarjolla klo 12:00-16:00. Edulliseen yhteishintaan saa valita 3 ruokalajia sekä juoman ja tämä kaikki yhteensä 290 ruplaa.

Ravintola on vahvasti mukana jalkapallossa ja MM-kisoissa. Otteluita voi seurata jättiscreeniltä ja nauttia samalla ruokaa että virvokkeita.

Asiakkaiden arvostelut
Ravintola on saanut kiitosta myös suositussa TripAdvisor.com palvelussa. Asiakkaiden arvosanaksi FRANK sai 4,5 tähteä. Erityisesti asiakkaat kehuivat ravintolan henkilökuntaa, hyvää hinta-laatusuhdetta ja monipuolista ruokalistaa. Ravintola tarjoaa asiakkailleen myös maksuttoman Wi-Fi yhteyden.

Ravintolan yhteystiedot:

Bolshoi prospekt. PS 35,
Puh. +7 921 925 65 25
su-to 12:00–01:00, pe-la 12:00-03:00
www.instagram.com/frankmeat
www.frankmeat.ru

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here