Bussimatkat Pietariin – opastetut matkat Pietariin Suomesta

Bussimatkat Pietariin on nopea ja hauska tapa tutustua Venäjän toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Useat suomalaiset matkatoimistot järjestävät opastettuja bussimatkoja Pietariin monista kaupungeista. Useat matkatoimistot järjestävät myös tilausmatkoja Pietariin ja muualle Venäjälle esimerkiksi yrityksille tai yhteisöille. Matkatoimistojen kautta ostettuun bussimatkaan Pietariin yleensä sisältyy kuljetukset Suomesta Pietariin, majoitukset Pietarissa, ruokailut kohteessa ja kiertoajelu Pietarissa, jonka yhteydessä voit tutustua Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Venäjän viisumi-asiat hoituvat myös kätevästi matkatoimistojen kautta.

Pietariin voi lähteä bussilla myös omatoimisesti. Jotta voit lähteä Pietariin omatoimisesti bussilla Suomesta tulet tarvitsemaan Venäjän viisumin.

Omatoimimatkoille Pietariin pääset ainakin seuraavista kaupungeista: Jyväskylä, Mikkeli, Lappeenranta, Imatra, Helsinki, Kotka ja Kouvola.

Pietariin voi lähteä myös junalla, laivalla tai autolla.

Opastetut bussimatkat Pietariin:

Pohjolan matka
Ikaalisten matkatoimisto
Kymenmatkat
Matkakarjala
Russianexpert
Neva Tours
Tilausmatkat
ItäMatkat

Omatoimiset bussimatkat Pietariin:

Luxexpress
Savonlinja

Bussimatkat Pietariin Lappeenrannasta:

Lappeenrannasta pääsee bussilla Pietariin todella nopeasti. Matka-aika Lappeenrannasta Venäjän raja-asemalle on noin 30min, josta taas Pietariin on matkaa vajaat 150km. Lappeenrannasta Pietariin bussilla pääsee seuraavien matkatoimistojen kautta:

Pohjolan Matka

Bussimatkat Pietariin Jyväskylästä

Jyväskylästä Pietariin on matkaa noin 420km ja bussilla tämä matka taittuu noin 7 tunnissa, riippuen tullin ruuhkista. Jyväskylästä Pietariin pääsee seuraavien matkatoimistojen kautta:

Tilausmatkat/Matka-Moilanen

Bussimatkat Helsingistä Pietariin

Helsingistä Pietariin kulkee useita bussivuoroja päivässä. Täältä on myös helppoa lähteä omatoimimatkalle Venäjän kulttuuripääkaupunkiin. Matka-aika bussilla Helsingistä Pietariin on noin 7-9 tuntia.

RussianExpert

Bussimatkat Turusta Pietariin

Turusta on helppoa lähteä Pietariin bussilla. Useat matkatoimistot järjestävät täältä matkoja bussilla Pietariin, ja matka-aika on noin 9-10 tuntia.

NevaTours

Miksi lähteä bussilla Pietariin:

Bussimatka Pietariin on hauska ja edullinen tapa tutustua Venäjän kulttuuripääkaupunkiin. Suomesta matka-aika bussilla Venäjälle on noin 3-7 tuntia, riippuen lähtökaupungista. Pietarissa voit tutustua sen UNESCOn suojelemaan kaupunginkeskustaan, kuuluisaan Nevski prospektiin, lukuisiin nähtävyyksiin ja maistella aitoja venäläisiä herkkuja ja ruokia.

Muista nämä kun lähdet bussilla Pietariin:

Hanki aina Venäjän viisumi. Muista aina tarkistaa passisi kun saavut bussiin. Nauti miljoonakaupungin sykkeestä ja aidosta venäläisestä tunnelmasta.

Esimerkkireitti bussimatkalle Helsingistä Pietariin:

Bussimatka Pietariin

Bussimatka Suomesta Venäjälle

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here