Pietarin suositeltavat kohteet Airbnb:ssä

3898

Yksityiset vuokrahuoneistot ovat yleistymässä matkailijoiden majoituspaikkoina maailmalla ja niin myös Pietarissakin. Nykyään matkailijan ei välttämättä tarvitse majoittua kalliissa hotellissa, vaan yksityisen paikallisen henkilön omistaman huoneiston voi helposti vuokrata esimerkiksi Airbnb-palvelun kautta. Pietarissa löytyy satoja huoneistoja, joita omistetaan pelkästään turistien majoittamista varten. Lisäksi nämä voivat olla myös ihmisten koteja, joita he satunnaisesti vuokraavat turisteille majapaikoiksi. Pietarissa on varsin edullisia kohteita ja yöpaikan voi saada jopa alkaen 10e per yö. Yleinen hintataso on noin 50-70e yöltä ja vaihtelee sesonkien mukaan.

Yleisesti ottaen Airbnb on turvallinen vaihtoehto majoittautumiseen, sillä varaukset ja maksaminen tapahtuu kokonaisuudessaan Airbnb:n kautta. Majoittaja saa rahat vuokrakohteesta vasta seuraavana vuorokautena, kun asiakas on saapunut huoneistoon. Tämä antaa asiakkaalle selkeän turvan, mikäli huoneistossa on puutteita tai muita ongelmia majoittumisen suhteen.

Pietarilaiset vuokrahuoneistot tarjoavat eri tyyppisiä majoituskohteita ja niiden kunto, koko, varustetaso vaihtelee suuresti. Kalliin huoneiston vuokraaminen ei takaa, että huoneisto sopii siihen kuvaukseen mitä siitä on kerrottu Airbnb sivuilla. Valittaessa huoneistoa majapaikaksi kannattaa lukea ahkerasti muiden varanneiden kommentteja kohteesta, sillä he kertovat yleensä rehellisesti asunnosta. Yleensä on riskipeliä varata asunto, josta ei ole vielä yhtään arvostelua annettu. Pietarin kenties yleisin ongelma yksityisten kerrostalojen surkeat rappukäytävät. Niitä ei kuitenkaan tarvitsee säikähtää, sillä itse asunnot ovat aina hyvässä kunnossa.

Pietarin suositeltavat kohteet Airbnb:ssä, joissa VisitPietarin väki on vieraillut

Yksiö Nevskin varrella

One3

One2

One1

Kyseinen asunto sopii 1-4 henkilön majoittumiseen ja asunnosta löytyy: 1 iso sänky sekä vuodesohva. Huoneistosta löytyy myös hyvin varusteltu keittiö, erilliset suihku ja wc-tilat, wi-fi, tv. Asunto on perussiisti ja sijaitsee kerrostalon 1. kerroksessa. Asunnon ikkunat avautuvat Pushkinskaya-kadulle ja pääkatu Nevskin liikennemelu ei häiritse vieraita. Kommunikointi omistajan kanssa on helppoa ja nopeaa. Kyseisen asunnon hinnat alkavat 37 eurosta eteenpäin.

Linkki asuntoon: https://www.airbnb.fi/rooms/4552915

Kolmio Nevskin varrella

Two3

Two2

Two1

Tilavampi kolmio neljälle henkilölle sijaitsee Pushkinskaya-kadulla, josta löytyy 2 erillistä makuuhuonetta isoilla sängyillä sekä olohuone ja keittiö. Asunto sijaitsee kerrostalon 3. kerroksessa ja asunnosta löytyy wi-fi, tv ja kotiteatteri-järjestelmä, ovisummeri kameralla ja tilava kylppäri sekä parveke.  Asunnosta löytyy myös lisävuode. Asunnon hinnat alkavat 100 eurosta eteenpäin.

Linkki asuntoon: https://www.airbnb.fi/rooms/954336

Etuseteli 25€

Uudet AirBnb käyttäjät saavat nyt meiltä 25€ arvoisen edun rekisteröityessään palveluun alla olevalla linkillä:
www.airbnb.fi/c/mriabkov 

Artikkelin kuvat ovat poimittuja AirBnb-palvelusta.

2 KOMMENTIT

  1. Miten airbnb majoitus toimii viisumin yhteydessä? Eli turistiviisumia varten kutsu/matkavahvistus hotelista tarvitaan. Yksityishenkilön vuokra-asunto ei ole hotelli. Onko kenellä kokemusta siitä?

    • Matkatoimiston kautta voi hankkia viisumin ilman kutsua tai matkavahvistusta. Eli kyllä tämä onnistuu…

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here