Pietarin suosituimmat ravintolat – TOP 5

8132

Viime vuosina Pietariin on tullut satoja uusia ravintoloita jotka kilpailevat keskenään hinnan, laadun ja palvelun suhteen. Pietarin ravintolatarjonta on laaja ja kaupungista löytyy tuttuja pikaruokaravintoloita, laadukkaita gourmet-ravintoloita ja kaveriporukalla perustettuja pieniä sekä kodikkaita ruokapaikkoja. Ravintoloiden hintataso vaihtelee mutta yleensä jopa Pietarin suosituimmat ravintolat tarjoavat hyvää ja laadukasta ruokaa edulliseen hintaan. Tässä esittelemme TripAdvisorin käyttäjien valitsemat 5 parasta ravintolaa Pietarissa.

1. Percorso

Ravintola Percorso

TripAdvisorin käyttäjät ovat arvostelleet Pietarin parhaimaksi ravintolaksi Percorson, joka sijaitsee Four Season hotellin yhteydessä. Ravintolan asiakkaat ovat erityisesti kehuneet sen ystävällistä henkilökuntaa ja erityisen maukkaita jälkiruokia. Ravintola kertoo omilla kotisivuilla, että heidän viinikellari on Pietarin paras.

www.fourseasons.com

2. Right Place Bar

Ravintola Right Place Bar

Hyvää ruokaa ja ammattibaarimestarin tekemiä drinkkejä ovat tämän ravintolan salaisuus. Ravintola Right Place Barin sisutus saa ravintolan asiakkaat kehumaan tätä paikkaa kerrasta toiseen.

www.facebook.com/rightplacebar

3. Severyanin

Ravintola Severyanin

Severyanin on klassisen venäläisen ruoan ravintola Pietarin keskustassa. Tämän ravintolan ruokalistan erikoisuuksiin kuuluu harvoin saatavilla olevia venäläisiä herkkuja kuten: leppäsavustettua Laatokan siikaa, karitsan kieltä ja paahdettua sorsaa. Sunnuntaisin klo 14-17 ravintolassa järjestetään ”teebuffet”, jossa tarjoillaan perinteisiä venäläisiä leivonnaisia ja teetä.

www.severyanin.me

4. Schengen

Schengen ravintola Pietarissa

Eurooppalaistyylinen ravintola venäläisellä vivahteella. Ravintolan omistajat ovat kaksi kaverusta joiden innostus hyvään ruokaan näkyy mm. TripAdvisorin arvostelijoiden kehuilla. Ravintola sijaitsee Vasilinsaarella, Talvipalatsin vastapäätä.

www.schengen.spb.ru

5. Pelmenya

Pelmeni Pietari

Ravintola tarjoaa ainoastaan pelmeneja, mykyjä ja ravioleja eri maiden keittiöiden reseptien mukaan. Tämän ravintolan ehdoton suosikkiannos on perinteiset venäläiset pelmenit.

www.pelmenya.com

Katso myös muut Pietarin ravintolat täältä

Artikkelin kuva: Ravintola Scengen

1 KOMMENTTI

  1. Olen monta kertaa käynyt schengenissä ja se sijaitsee kyllä Kiroshnaya kadulla eikä talvipalatsia vastapäätä ?
    Oma suosikkini on ehdottomasti tartarbar joka sijaitsee vilenskiy pereulokilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here