Georgialaiset ravintolat Pietarissa

Pietarissa voit tutustua moniin eri ravintoloihin ja eri maiden makuihin. Erityisesti venäläisten suosiossa ovat kaukasialaisen keittiön ruokapaikat. Georgialaiset ravintolat ovat myös matkailijoiden suosimia ruokapaikkoja. Esittelemme nyt muutamia Pietarissa toimivia georgialaisia ravintoloita.

– Cafe Georgia (Кафе Джорджия)

Cafe Georgiassa yhdistyy kaukasialainen vieraanvaraisuus ja aidot georgialaisen keittiön maut. Paikka tarjoaa kymmeniä shaslik-vaihtoehtoja ja nimestä Cafe Georgia huolimatta paikka on aito georgialaisen keittiön ravintola.

Cafe Georgia Pietari

Cafe Georgia: https://vk.com/albums-52625105
Osoite: Malyj pr VO 75.

– Ravintola Ket (Ресторан КЭТ)

Georgialaisen keittiön ravintola KET sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nevski prospekt metroasemalta. Ravintolassa löytyy myös yksityinen kabinetti, johon voi tulla oman kaveriporukan kanssa (ennakkovarauksella).

Georgialainen ravintola

Ravintola KEThttps://vk.com/albums-2448178
Osoite: Karavannaja 24

– Ravintola Rustaveli (Ресторан Руставели)

Pieni ja kodikas perheystävällinen georgialaisen keittiön ravintola. Arkisin on tarjolla edullisia ja maukkaita lounaita. Täällä voit maistaa myös suoraan Georgiasta toimitettuja juustoja, säilykkeitä ja hilloja.

Ravintola Rustaveli

Ravintola Rustaveli: https://vk.com/albums-100430555
Osoite: Nab. Reki Moiki 9

– Ravintola Matsoni (Ресторан Мацони)

Tämä uusi georgialaisen keittiön ravintola Matsoni on avattu vuonna 2014. Ravintola Matsoni tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ja mukavasti sisustetun salin, kesällä toimivan vihreän terassin ja perinteisiä georgialaisia makuja. Ravintolasta voit ostaa mukaan tuliaisia kuten: perinteisiä georgialaisia säilykkeitä, hilloja ja makeisia.

Ravintola Matsoni

Ravintola Matsoni: http://maconi.info/
Osoite: pr. Lunacharskogo 98, 1

Artikkelin kuva: Cafe Georgia

Attachments

Jätä kommentti (nimi ja sähköposti ovat pakollisia)